sc mobimpex

check_circle Companie verificată

sc mobimpex

check_circle Companie verificată

Despre

UKA este o fabrica de productie mobilier premium pe comanda 
Fabrica UKA este axata pe doua departamente de productie : Mobilier la Comanda si Blaturi Compozit Acrilic Hi-Macs si Corian
Ceea ce e important de stiut despre noi este faptul ca toata aria noastra de productie se afla aici in Romania, mai precis locatia nostra este in Jud Ilfov, Popesti Leordeni.
Am inceput in 1991 obiectul de activitate Prelucrerea si Industrializarea Lemnului si a materilalelor lemnoase in vederea executarii de mobilier si amenajari interioare.
Tot ce inseamna productie se realizeaza aici in Romania in doua fabrici iar materia prima este achizitionata de la furnizori de elita din intreaga Europa.
Partea de productie este utilata pentru tot ce inseamna prelucrarea si finisarea materialelor necesare unei amenajari interioare.  Prelucrarea lemnului, si a materialelor lemnoase adiacente precum Furnir,  MDF sau PAL, prelucrarea materialelor compozite precum compozit Acrilic HiMacs sau Cuart Composit de piatra, baituire , vopsitorie si lacuire.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Cazanesti 10, Popesti Leordeni Ilfov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close