Men in Black

check_circle Companie verificată
2

Men in Black

check_circle Companie verificată
2

Despre

Men in Black este o agentie BTL full service gata sa indeplineasca orice misiune de la faza de concept, la faza de implementare in teren. La Men in Black facem totul cu determinare și creativitate de artist. Men in Black crede in solutii croite pentru nevoile brandului mai mult decat in tipuri de proiecte pre-stabilite. Cream mai degraba experienta pentru consumatori decat campanii pentru public.

 

Noi, la Men in Black pretuim oamenii, respectam timpul și obiceiurile clientilor și ale consumatorilor, valorile brandurilor și pe ale celor care le-au construit. Suntem flexibili avand capacitatea de adaptare in timp real. Fiecare proiect se bazeaza pe cifre, dar se configureaza intr-un parcurs executional creativ, alcatuit pentru a face cu adevarat diferenta.

 

Departamentul nostru de experti Men in Black coordoneaza proiecte de productie simple sau complexe, supervizand intregul proces de selectia materialelor pana la finalizarea si livrare.
Structura operationala din teren numara peste 42 de angajati permanenti in orase strategice. responsabilitate lor este de a selecta și gestiona toate resursele necesare pentru a dezvolta orice proiecte la nivel național.

 

Alatura-te unei echipe tinere, salariu motivant, flexibilitate, noi provocari! Hai sa facem cunostinta! Vino acum in echipa Men in Black!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Strada Postelnicul Stroe nr 4A, sect. 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close