S.C. M.B.A. FINANCE MANAGEMENT S.R.L.

1

S.C. M.B.A. FINANCE MANAGEMENT S.R.L.

1

Despre

M.B.A. Finance Management este proiecția românească a liderului internațional M.B.A. EMPIRE care furnizează servicii în domenii precum: Consultanță, Soluții CRM, Recuperare Financiară, Soluții IT, Soluții HR și Servicii Financiare.

Noi acoperim teritorii importante de pe glob și ne urmăm permanent misiunea de a munci din greu pentru a aduce noi oportunități pentru clienții noștri. 
Prezentă în Europa Centrală, M.B.A. EMPIRE furnizează servicii integrate pentru mai multe corporații renumite din sectorul financiar (bănci, asigurări), telecomunicații, utilități (surse de alimentare, industria gazelor naturale), municipalități și alte sectoare publice.
Începând cu 1996 furnizăm soluții complete în domeniul gestionării creditării și riscului de creditare și tuturor serviciilor auxiliare în conformitate cu cerințele și nevoile clienților noștri. În zonele în care am deschis noi piețe, am atins topul acestora.
Abordarea noastră profesionistă, înțelegerea profundă și cooperarea cu clienții noștri au dus la parteneriate de încredere și la livrarea unor rezultate remarcabile. Noi susținem organizațiile în gestionarea datoriilor, reducerea datoriilor neperformante și colectarea acestora, tăierea costurilor neprofitabile și retenţia clienților, ajutând la creșterea profitului acestora.

Experiența noastră internațională în afaceri este esențială și de asemenea suntem la curent cu condițiile locale ale fiecărei pieţe. Oferim o abordare personalizată și personală în concordanță cu nevoile clienților noștri, care să respecte condițiile pieței.

În prezent, desfacem activ piața din România. Înțelegem complexitatea și provocările din România și ne adaptăm experienţa globală clienților noștri locali, cu scopul de a furniza strategii profesionale și pentru a ajuta fluxul lor de numerar.

Suntem aici pe termen lung. Furnizăm un portofoliu amplu de servicii în sectorul managementului de creditare pentru a satisface nevoile tuturor industriilor financiare precum cele Bancare, de Asigurare, al Creditelor de Consum, etc.

M.B.A Finance Management este membru al The Professional Risk Managers International Association

 

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

Strada Nicolae Caramfil Nr. 49, Sector 1, Bucuresti