S.C. Machteam Soft S.R.L.

S.C. Machteam Soft S.R.L.

Despre

Compania Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din internetul romanesc, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, ce detine peste 300 de companii romanesti din diverse domenii de activitate: grupul Vel Pitar, Libra Bank etc.
Machteam Soft recunoaste ca angajatii sunt motorul succesului sau si, de aceea, are o echipa de peste 40 de profesionisti.
Cautam oameni pasionati, motivati, cu o puternica dorinta de autodezvoltare si care vor sa accelereze trendul crescator al proiectelor noastre.
Daca iti doresti ca realizarile tale sa ajunga la cei 3.5 milioane de utilizatori romani care viziteaza in fiecare luna site-urile noastre, esti persoana potrivita pentru noi.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Pierre de Coubertine, nr 3-5, et. 2, Sectiunile 18-20., Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close