SC KEYSFIN SRL

check_circle Companie verificată

SC KEYSFIN SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Dorim să fim furnizorul preferat de informații de afaceri al clienților noștri, iar soluțiile noastre să faciliteze procesul de luare a deciziilor de management.

TARGET

Soluţiile noastre sunt dedicate specialiştilor şi companiilor pentru care accesul la informaţii este primul pas în luarea unor decizii de afaceri inteligente. Ne adresăm celor care înțeleg că informaţia transformată în perspective de afaceri duce la previziuni corecte, decizii valabile şi rezultate scontate.

CALITATE

Suntem conștienți de importanța complexității și a corectitudinii informațiilor pentru client. Oferim clienților noștri informații financiare despre toate firmele din România. Informația pe care o deținem este complexă, corectă și actualizată, iar produsele și serviciile dezvoltate în baza acesteia sunt deja testate de actualii noștri clienți. Furnizarea CALITĂŢII este principalul nostru focus.

FLEXIBILITATE

Mediul dinamic de afaceri impune necesitatea unui parteneriat dinamic și flexibil. Dezvoltăm mereu soluții noi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri. FLEXIBILITATEA este unul din punctele noastre tari.

EFICIENŢĂ

Ne concentrăm pe îmbunătăţirea eficienţei companiei noastre prin găsirea de noi metode de a furniza clienţilor noştri informații de calitate într-un timp scurt şi la preţuri pertinente. Fiind eficienţi, furnizăm EFICIENŢĂ.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Dr. Staicovici, nr.19, et.1, sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close