SC J@M APPEAL SRL

check_circle Companie verificată

SC J@M APPEAL SRL

check_circle Companie verificată

Despre

J@m appeal este o echipa adevarata.
O echipa castigatoare , formata din persoane pline de energie, initiative si dorinta de a se autodepasi.
Obiectivul este comun și, bineînțeles, ne dorim depasirea lui. Suntem diferiti prin faptul ca reusim sa ne indeplinim obiectivele pastrandu-ne mereu zambetul.Suntem convinsi de faptul ca munca intr-un mediu senin ne va imbunatati rezultatele fiecaruia.Am incercat mereu sa creem o echipa unita, unde nimeni sa nu se simta izolat si unde succesele fiecaruia sa fie impartasite cu bucurie de toata lumea.
Nu e intotdeauna usor sa faci oamenii sa simta ca apartin unui grup, mai ales in acel mediu de lucru in care fiecare persoana joacă un rol care nu este puternic legat de îndatoririle altor colegi. J@m appeal și-a concentrat întotdeauna energiile asupra acestui scop și angajamentul său a fost rasplatit.
Echipa noastra a câștigat și a atins obiective importante și din acest motiv, nu numai datorita colaboratorilor si partenerilor de calitate.
Inovativi, sociali, dinamici , plini de entuziasm...suntem echipa J@M APPEAL!
 

Joburi

Contact

STR. I.L CARAGIALE 2A-4A, BACAU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close