SC IPSO SRL

check_circle Companie verificată
56

SC IPSO SRL

check_circle Companie verificată
56

Despre

IPSO Agricultură

Numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul agriculturii și 520 de angajați în 8 centre regionale în 2018, IPSO Agricutură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România. Rezultatele obținute în 2017 de IPSO Agricultură confirmă poziția sa de lider pe piața din România.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.

IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp și pregătirea operatorilor.

Mărcile pe care le deține în portofoliu confirmă forța pe care o are compania în domeniu și reputația pe care a reusit să și-o construiască din 1996 până în prezent.

IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. Compania oferă fermierilor din România o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol marca John Deere.

Joburi

Social

Contact

Bucuresti,Sos. Bucuresti - Targoviste, nr. 174D, loc. Mogosoaia, Jud Ilfov, Mogosoaia

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close