S.C. INTRAROM S.A.

check_circle Companie verificată
35

S.C. INTRAROM S.A.

check_circle Companie verificată
35

Despre

NTRAROM este o companie privata prezenta pe piata din Romania de peste 25 de ani. Este cea mai mare subsidiara a grupului de companii INTRACOM Telecom, cu o experienta de peste 40 de ani in piata de profil.

http://www.intrarom.ro/home.aspx

http://www.intracom-telecom.com/

Principalul pilon al evolutiei Intrarom a fost sustinut de permanenta sa orientare catre piata, concentrându-se proactiv pe adoptarea de noi tehnologii in linie cu dinamica industriei. Portofoliul Intrarom cuprinde:

Productie de echipament de telecomunicatii Solutii de telecomunicatii la cheie Solutii IT&C integrate pentru Sectorul Public Aplicatii customizate pentru Intreprinderi, Utilitati si Sectorul Bancar

Inainte de a aplica, va rugam sa consultati politica Intrarom privind protectia datelor personale la: http://www.intrarom.ro/en/career/career_Applicant_Privacy_Policy.htm

Joburi

Contact

str. Fabrica de Glucoza nr 17, sector 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close