Interbrands

check_circle Companie verificată
57

Interbrands

check_circle Companie verificată
57

Despre

 

Impreuna cu oamenii carora ne adresam ( fie ei clienti, angajati, parteneri sau actionari ) urcam pe cele mai inalte trepte ale succesului si atingem excelenta.

Interbrands face diferenta!

Înfiiințată în 1993, Interbrands Marketing & Distribution este astazi una dintre cele mai importante companii de distributie si marketing de bunuri de larg consum din Romania, iar obiectivul nostru este să rămânem în elita soluțiilor dedicate administrarii lanțului de aprovizionare, generand valoare și oferind calitate consumatorilor din toată țara.

Cifrele vorbesc de la sine:

-Aproximativ 8% din bunurile de larg consum din Romania trec anual prin sistemul nostru logistic;

-Peste 27,000 de locații comerciale din toată țara sunt aprovizionate săptămânal de Interbrands;

-Avem peste 1950 de angajați, 22 parteneri, 3 centre logistice și o flotă de 1470 mașini.

Compania are acoperire națională, prin cele 75 de birouri active (inclusiv sediul central din Bucuresti) si 3 centre de distributie. După o analiză de modalitatilor de abordare eficienta a pieței, Interbrands operează pe următoarea platformă:

-1 platformă logistică și centru de distribuție;

-23 filiale multifunctionale;

-51 birouri de vanzari;

-sediul central - Bucuresti.

Interbrands a intrat pe piața românească având ca prim partener compania americană Procter & Gamble. Ulterior ni s-au alaturat multe alte companii prestigioase din diferite sectoare de piata, in efortul de a aduce in cosul zilnic al consumatorilor români cele mai bune produse. Interbrands este distribuitorul de bunuri de larg consum cu cea mai mare cifra de afaceri și cea mai mare forță de vânzare din Romania, Partener de Elita al Brandurilor de Elita.

Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia si facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare si sa generam o crestere a brandului Interbrands prin livrarea de servicii exceptionale.

Ca angajator, oferim un mediu de lucru pozitiv , valorizam preocuparea pentru dezvoltarea personala prin munca de echipa si un schimb continuu si inovativ de idei, suntem responsabili si dorniti de a evolua. Angajatii Interbrands sunt parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare perofesionala si personala.

Vino in echipa Interbrands !

Joburi

Media

Social

Contact

Soseaua Viilor, nr.14, sect.5, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close