HTP MEDICAL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HTP Medical SRL are capacitatea de a dota complet un cabinet sau o clinică de stomatologie, putând furniza soluții integrate complete pentru orice structură dorită.Putem furniza echipamente de stomatologie produse de companii de renume în domeniu din Europa și Statele Unite ale Americii, printre care se numără A-Dec, Melag, Durr Dental, W&H, MK Dent, Acteon/Satelec, KaVo, Leica, Dr. Mach, EKOM, UFSK etc.De asemenea, HTP Medical poate asigura informațiile necesare pregătirii adecvate a spațiilor destinate instalării echipamentelor stomatologice, a documentelor necesare autorizării funcționării acestora conform legislației în vigoare, precum și intervenții prompte în perioada de garantie și post garanție cu ajutorul inginerilor și tehnicienilor de service.

Media
Showroom HTP Medical
Showroom HTP Medical
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.