SC Habitas Imobiliare SRL

check_circle Companie verificată

SC Habitas Imobiliare SRL

check_circle Companie verificată

Despre

De-a lungul timpului compania noastra s-a bucurat de o evolutie dinamica, demonstrand ca succesul afacerii are la baza rezultatele deosebite ale agentilor, experienta, profesionalismul si imbunatatirea permanenta a serviciilor prestate.

Obiectivele noastre sunt bine definite, alimentate de dorinta de a acoperi toate cerintele si nevoile clientilor nostri, intr-o maniera profesionala.

Dedicam cunostintele noastre in domeniu si ne dorim sa construim o relatie solida cu clientii nostri, relatie bazata in primul rand, pe incredere reciproca.

Fiindca ne place sa fim cat mai informati si la curent cu tot ce implica piata imobiliara, punem la dispozitie o baza de date consistenta, actualizata in permanenta, cu cele mai proaspete oferte de pe piata. In plus, agentii nostri sunt intr-o continua formare, participand la evenimente din domeniu.

Misiunea noastra este impunerea unui nou standard pe piata imobiliara din Cluj-Napoca.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Turzii nr. 34, ap. 3, CLUJ-NAPOCA CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close