SC H.ESSERS SRL

check_circle Companie verificată
360

SC H.ESSERS SRL

check_circle Companie verificată
360

Despre

Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă.

Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 679 milioane euro.

H.Essers oferă soluții rapide, eficiente și de înaltă calitate din 73 de puncte strategice situate în 17 țări, pentru orice solicitare de transport paneuropean, de la 1 kg până la capacitate maximă.

Serviciile noastre includ:

-transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL)
-transport cu temperatură controlată
-transport de mărfuri periculoase (ADR)
-transport de containere
-transport în condiții de maximă siguranță
-transport aerian

Joburi

Media

Social

Contact

Calea Borsului, 40, Oradea Bihor

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close