GERMANA CU CLAUDIU SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Germană pentru Copii înseamnă, în primul rând, învățarea limbii germane. Dar nu este vorba de o oră tradițională, în care copiii de multe ori receptează pasiv informațiile oferite de profesor. Din contră, lecțiile de germană sunt dinamice, active, moderne, iar copiii descoperă și asimilează cunoștințe prin jocuri și activități interactive.

Cu alte cuvinte, orele de germana fac mai mult decât să transmită informații, ele animă și stimulează curiozitatea naturală și pasiunea copiilor pentru un domeniu cu totul nou: limba germană.

Procesul de învățare a limbii germane nu se oprește în clasă, ci continua și acasă. Pe site-ul www.germanacuclaudiu.ro găsiți cele mai reușite și practice desene animate, filme, jocuri pentru calculator și aplicații pentru tableta pe care le puteți folosi pentru a aprofunda acasă ceea ce s-a învățat la ora de germană.

 

Ce se întâmplă la ora de germana?

Cursul de germană este împărțit în mai multe capitole, fiecare adaptat la vârsta micuților și predat cu ajutorul celor mai atractive materiale didactice (cartonașe, planșe, cuburi etc dar și elemente tehnologice). În plus, părinții sunt conectați în permanență cu tot ce învățăm nou la cursul de germană prin accesarea unei rubrici speciale de pe site-ul dedicat.

Multe ar mai fi de spus, însă îi invit pe copii alături de părinti să le descopere.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.