Vitas IFN SA

check_circle Companie verificată
2

Vitas IFN SA

check_circle Companie verificată
2

Despre

Dacă îți place domeniul financiar și dorești să faci parte dintr-o companie ce sprijină de peste 20 de ani întreprinzătorii și afacerile mici din România, vino la noi in Echipă!

Vitas IFN este o instituţie nebancară, membră a holding-ului Vitas Grup, o rețea de instituții de micro-finanțare și subsidiară a Global Communities, organizaţie non-guvernamentală americană.

Suntem o echipă tânără de profesioniști în domeniul micro-finanțării, cu experiență de peste 20 de ani pe piaţa din centrul şi vestul României. Din 1996, Vitas IFN a susţinut creșterea și dezvoltarea a peste 7.000 de mici întreprinderi, acordând peste 20.000 de împrumuturi, devenind astfel unul dintre pionierii creditării bazate pe analiza fluxului de numerar și a capacității reale de plată.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Simion Barnutiu nr. 34, etaj 2, loc. Timisoara, Jud. Timis, TIMIS, TIMISOARA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close