SC EXCONT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

EXCONT S.R.L. este o societate comerciala care ofera servicii de consultanta si expertiza contabila fiind inregistrata la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania cu nr. 1525/2003.

Deoarece afacerile prospere impun servicii de consultanta si expertiza contabila de calitate, le oferim clientilor nostri o gama completa de servicii financiar-contabile profesionale care se bazeaza pe seriozitate si pe o experienta de peste 20 de ani, dobandita inca din anul 1992.

Pana in prezent, peste 130 de societati comerciale au beneficiat de corectitudinea, seriozitatea si responsabilitatea de care am dat dovada in prestarea serviciilor noastre, indiferent de specific si de domeniul in care activeaza: comert en-gross si en-detail, productie, constructii, transport, import-export, dezvoltare si servicii software, agentii de turism, prestari servicii diverse, jocuri de noroc, dezvoltare imobiliare, paza si protectie, productie publicitara, fast-food, etc.

Ne puteti gasi la oricare dintre cele doua sedii ale firmei: sediul din Voluntari, strada Leonte Filipescu nr. 8, Ilfov, pentru clientii din judetul Ilfov si provincie, si la sediul din Soseaua Mihai Bravu, nr. 1, bloc ALMO 2, scara C, etaj 1, apartament 88, pentru clientii din Bucuresti.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.