SC EURIAL INVEST S.R.L.

check_circle Companie verificată
27

SC EURIAL INVEST S.R.L.

check_circle Companie verificată
27

Despre

EURIAL INVEST reprezinta grupul de companii cu activitate în domeniul vanzarii și reparatiei auto, dealer și service autorizat pentru marcile PEUGEOT, CITROEN si DS, respectiv furnizor de solutii de finantare prin leasing auto operational si servicii de inchiriere.

Pe parcursul a 31 de ani de activitate, EURIAL a investit in tehnologie, stilul specific al marcilor reprezentate si echipa, astfel incat sa devina model de referinta pentru clientii sai, in derularea serviciilor de comercializare si realizarea completa a lucrarilor in garantie si post garantie, la standardele de calitate ale Grupului PSA.

În prezent, EURIAL deruleaza activitati de vânzare și reparatie în 7 centre autorizate PSA din Bucuresti (Otopeni, Militari si Pantelimon), Pitesti, Ploiesti, Cluj-Napoca și Brasov.

Valorile EURIAL Invest

Profesionalism si Dinamism

Echipa de vanzari, alaturi de tehnicienii nostrii cunosc in detaliu toata gama de modele Peugeot, Citroen si DS, fiind scolarizati periodic conform cerintelor PSA, astfel sa poata oferi clientilor informatii si servicii de calitate.

Timpii de raspuns si identificarea de solutii pentru intreaga paleta de servicii prestate sunt strict relationati cu calitatea si agilitatea reactiei la fiecare solicitare.

 

Te asteptam in echipa noastra!

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web https://eurial.ro/gdpr "Politica de confidentialitate".

Joburi

Contact

Iuliu Maniu nr. 572-574, sector 6 (sediu soc: Str. Montreal nr.10, sector 1), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close