SC EURIAL INVEST S.R.L.

check_circle Companie verificată
26

SC EURIAL INVEST S.R.L.

check_circle Companie verificată
26

Despre

EURIAL INVEST S.R.L. este principalul dealer Peugeot  in Romania.

Misiunea firmei este aceea de a prezenta cu maximum de fidelitate si de profesionalism calitatile autovehiculelor Peugeot impreuna cu toate activitatile conexe care sustin prezenta marcii pe piata auto din Romania, precum si aceea de a raspunde oricaror solicitari venite din partea clinetilor nostri prin intermediul unei echipe dinamice, profesioniste si dedicate atributelor marcii.

Inovatia, fiabilitatea, stilul, rafinamentul si eleganta pe care le imprima marca Peugeot in lumea automobilului, ne obliga si ne da ocazia sa raspundem cu solicitudine si profesionalism preferintelor unei clientele receptive la "calitatile leului".

EURIAL INVEST este un loc de munca sanatos si modern (service-ul reprezentantei este bine echipat cu scule si echipamente moderne)

Te asteptam in echipa noastra!

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web https://eurial.ro/gdpr "Politica de confidentialitate".

Joburi

Contact

Iuliu Maniu nr. 572-574, sector 6 (sediu soc: Str. Montreal nr.10, sector 1), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close