SC DIVISIMA HAIR SRL

8

SC DIVISIMA HAIR SRL

8

Despre

Suntem cel mai vizionat si apreciat site de produse pentru par si accesorii.
Am inceput activitatea in anul 2007, devenind un brand recunoscut de catre toate femeile din Romania. Conceptul de a oferi clientilor nostri cele mai actuale produse de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.
Am reusit sa atragem de partea noastra zeci de mii de cliente, iar datorita acestora Divisima nu este doar un simplu magazin online, ci un mod de viata al doamnelor si domnisoarelor care au grija de aspectul lor.
Oferim Servicii Premium in toate tarile din Uniunea Europeana.
Echipa Divisima este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar produsele pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai spectaculoase din domeniu. 
Divisima a fost, este si va fi intr-o continua dezvoltare! Punctele noastre forte sunt calitatea produselor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.
Suntem singurul magazin online din Romania care ofera produse speciale pentru extensiile de par sub brand propriu Divisima.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Tineretului nr 2, Targu Mures