SC DEPACO SRL

check_circle Companie verificată

SC DEPACO SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Activitatea companiei Depaco a inceput anul 1999. 

Depaco a abordat o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung investind in utilaje automate si performante de productie a tiglelor metalice si accesoriilor pentru acoperis.

Pentru extinderea la nivel national si pentru a produce articole de calitate, compania a achizitionat utilaje performante, de la cei mai renumiti producatori europeni, utilaje ce asigura o productivitate ridicata, dar si o precizie de executie mult imbunatatita;

In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 30 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profile, pentru tabla cutata de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane, pentru tabla faltuita;

Part of the Teraplast  Group, Depaco proudly promotes the important values: client satisfaction, innovation and professionalism, solidarity and respect to society and environment.

Joburi

Contact

STR. INFRATIRII, NR. 76B, BAICOI, PRAHOVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close