SC Carrefour Romania SA

165

SC Carrefour Romania SA

165

Despre

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.  

În România, Grupul Carrefour are 32 hipermarketuri 'Carrefour', 114 supermarketuri 'Market', 86 supermarketuri "BILLA", 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

La Carrefour avem același vis: de a face Carrefour o companie recunoscută și iubită pentru că își ajută clienții și consumatorii să se bucure de o calitate mai bună a vieții în fiecare zi. 

Suntem o echipă tânără de profesioniști. Politica noastră de resurse umane se bazează pe: împărtășirea valorilor grupului, egalitatea de șanse la angajare, pachete avantajoase de beneficii, condiții de muncă la standarde internaționale, o gestiune a carierei personalizată, formare și promovare internă.

Intră în lumea Carrefour!

Contact

Green Court, Cladirea B, str. Gara Herastrau, nr. 4C, etaje 4-7, sector 2, Bucuresti, Bucuresti