S.C. Business & Decision S.R.L.

S.C. Business & Decision S.R.L.

Despre

Business & Decision Romania face parte din grupul Business & Decision Franta, grup cotat la Bursa din Paris. Cu filiale in mai multe tari din Europa, Asia, Africa si America de Nord si cu 2000 de colaboratori, suntem specializati in consultanta si realizarea de aplicatii Business Inteligence, Customer Relationship Management (CRM), e-Commerce si Enterprise Content Management (ECM).
Clientii companiei noastre apartin unor domenii diverse de activitate: Banci & Asigurari, Industrie, Distributie & Agro-Alimentare, Serviciul Public.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd Burebista nr. 1, bl. D15, sc. B, et. 3, ap. 45, sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close