Benchmark

check_circle Companie verificată
7

Benchmark

check_circle Companie verificată
7

Despre

Benchmark ofera totul, de la dezvoltarea produselor la construirea regionala de PCB – inclusiv asamblarea la nivel de sistem in Statele Unite, Mexic, Europa si Asia. Cu venituri totale de peste 2,5 miliarde de USD, reprezinta un furnizor EMS de top 10 mondial pe servicii integrate de fabricatie electronica.

Benchmark furnizeaza servicii producatorilor de echipamente originale (OEM) de computere si produse conexe pentru intreprinderi comerciale, dispozitive medicale, echipamente de control industrial ( care include echipamente pentru industria aerospatiala si de aparare), produse de testare si instrumentare si echipamente de telecomunicatii, inclusiv. Pe scurt, compania ofera clientilor sai servicii cuprinzatoare si integrate de proiectare si fabricatie, de la proiectarea initiala a produsului, pana la productia de volum, inclusiv indeplinirea comenzilor directe si servicii post-implemetare.

Misiunea Benchmark este de a deveni partenerul de incredere al clientilor sai prin oferirea de servicii inovatoare de tehnologie si proiectare inginereasca, dispunerea placilor de circuite imprimate, elaborarea de prototipuri si dezvoltarea testelor, furnizand servicii de fabricatie de clasa mondiala.

Benchmark Romania a luat nastere in 2007 si activeaza in dimeniul Contract Electronic Manufacturing (CEMs) acoperind organizarea lantului de aprovizionare, industrialiare, fabricatie si service post-garantie. Astfel, compania isi sustine clientii printr-o combinatie de solutii de fabricatie de inalta tehnologie, acces la surse de lant de aprovizionare localizate si globale.

Ca angajator, Benchmark ofera o serie deprigrame de sprijinire a carierei, pachete de bunsatare si beneficii financiare. Echipa Benchmark este una pasionata, orientata catre client si angajata sa optimizeze livrarea, calitatea, costurile si serviciile de productie si inginerie, sectoarele cheie ale pietei deservite incluzand controale industriale, teste si instrumente, medicale si computere.

 

Te astaptam sa faci parte din echipa Benchmark!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Parcul Industrial ICCO-Ghimbav, Str Hermann Oberth, no 23, Hala H3, Judetul Brasov, Ghimbav

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close