S.C. ANSAMBLE CATERING SERVICES S.R.L.

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ansamble Catering&Services Romania doreste sa isi dezvolte echipa cu oameni talentati, responsabili, pasionati si dornici sa isi depaseasca limitele si sa avanseze profesional.
Daca esti interesat de noi provocari in domeniul gastronomiei, te invitam sa te alaturi echipei noastre din Bucuresti in calitate de Buyer(food).
Marca Ansamble opereaza in mai multe tari cu diverse traditii culinare si diferite culturi, de unde rezulta importanta de ancorare a respectului valorilor grupului. Cu un know-how de peste 36 de ani, adaptam expertiza noastra in afaceri la particularitatile locale. Misiunea noastra: sa oferim o restauratie echilibrata si respect oaspetilor nostrii.
Fiecare actor al Ansamble prevede angajamentele sale in punerea in aplicare a deciziilor colective si indeplineste actiunile individuale, in conformitate cu liniile directoare ale grupului. Obiectivul este de a dezvolta un simt al responsabilitatii, in scopul de a obtine rezultate convingatoare.
Transparenta si integritatea sunt cuvintele de ordine in tranzactiile zilnice ale grupului Ansamble. Stabilirea unor canale adecvate de comunicare ne permite sa raportam clientilor nostri, in toate imprejurarile, evolutiile de pe teren.
Deoarece dezvoltarea noastra economica nu poate fi disociata de solidaritatea activa, Ansamble se implica in asociatiile locale si ONG-uri si sprijina reintegrarea prin promovarea muncii si educatiei.
Ansamble a standardizat complet procedurile sale de sanatate si siguranta alimentara. Prin urmare, standardele stabilite in Franta sunt cele adoptate in Romania, Maroc, Africa sub-Sahariana si Orientul Mijlociu.
Facilitatile noastre ofera siguranta optima alimentara intre bucatariile noastre centrale si locatiile implicate in activitatea de catering.
Pachet de igiena: training, analiza, trasabilitatea completa, procese sigure asupra intregului lant de productie si consum.
Planul de securitate alimentara: “PSA Ansamble” respectand reglementarile efective (PMS) este implementat de catre toate echipele noastre in toate locatiile noastre.

Locuri de munca

S.C. ANSAMBLE CATERING SERVICES S.R.L.

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.