SC AMOMA ROMANIA SUPPORT SERVICES SRL

6

SC AMOMA ROMANIA SUPPORT SERVICES SRL

6

Despre

Povestea noastra?

Aflată în top 3 la nivel mondial, AMOMA.com este una dintre cele mai performante și mai vizitate platforme online de rezervări hoteliere, fiind recunoscută în special pentru prețurile imbatabile și oferta extrem de variată – peste 300.000 de hoteluri în peste 200 de țări.

AMOMA are o vechime de peste 10 ani pe piața turismului internațional și birouri localizate în mari orașe din întreaga lume, precum București, Londra, Barcelona, Geneva și Hong Kong. Succesul companiei este datorat, în mare parte, echipei Amoma: un departament profesionist de Software Development, care se ocupă cu dezvoltarea și întreținerea platformei de rezervări, un departament Client Support foarte dedicat și un departament de Marketing ambițios și creativ.

Despre noi?

Profesionalism, autonomie, young spirit, oameni prietenoși, implicați și FUN. Cam așa se simte viața la birou în AMOMA, la noul birou – pentru că de pe 1 Noiembrie 2017 ne-am mutat într-un sediu nou, în Globalworth Plaza, foarte aproape de stația de metrou Aurel Vlaicu. Ne place să comunicăm creativ și mereu fresh, așa că, în fiecare an surprindem piața de recrutare cu noi concepte: Am trecut prin Colourful Mind, The GoodFather, iar anul acesta am ajuns la Conquer new worlds together – AMOMA Pirates!

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Bulevardul Pipera, nr 42, Cladirea Global Worth Plaza (Nusco Tower), etaj 3, sector 2, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close