SC Agrilab Swiss Analytics SRL

check_circle Companie verificată
1

SC Agrilab Swiss Analytics SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Agrilab este un grup de laboratoare specializate în analizele fizico-chimice a produselor agriculturale, cu sediul principal în Geneva, Elveția și prezent pe piața din Romania din anul 2019. Suntem activi atât în piața Europeana, cât și în cea internațională pentru a ne putea adresa cerințelor colaboratorilor noștri în cel mai eficient mod posibil. Printre clienții noștri se numără fermieri, companii active in agribusiness la nivel local și internațional, precum și procesatori de semințe oleaginoase și producători de uleiuri vegetale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Rahovei Nr. 266-268, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close