Sapori E Tradizioni S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Din pasiune pentru gusturile rafinate ale rețetelor gastronomice italiene, creem un spatiu prietenos in care plutesc aromele rafinate si inconfundabile ale produselor culinare traditionale.

La Sapori e Tradizioni suntem in cautarea acelor produse care povestesc cel mai mult despre Italia, despre traditii si gusturi autentice pastrate. De accea vei gasi in selectia noastra produse de cea mai buna calitate de la producatori recunoscuti si medaliati la nivel international.

Angajamentul pentru calitatea alimentelor are un impact profund asupra productiei si aprovizionarii. 

Garantam ca produsele provenite de la fermieri respecta standardele inalte de calitate, si anume sa nu contina ingrasaminte chimice si pesticide.

De ce producatori locali? Pentru ca ne dorim sa punem la dispozitie clientilor nostri produse aromate si proaspete, de cea mai buna calitate.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.