Sanatate Noua

check_circle Companie verificată
1

Sanatate Noua

check_circle Companie verificată
1

Despre

Clinica Transilvania Healing Centre a fost înființată din dorința de a oferi un ajutor real atât pacienților cu un diagnostic, cât și în medicina preventivă prin realizarea unui diagnostic și tratament complex de medicină biofizică. Scopul nostru este să depistăm anumite cauze ale bolilor, să realizăm diverse corelații între disfuncții ale organelor, sistemelor din corpul uman și să aplicăm un tratament cât mai eficient, adaptat necesităților fiecărui individ. Sistemul holistic de diagnostic și tratament, care și-a demonstrat deja eficacitatea în tratamentul a peste 20.000 de pacienți, constă în evaluarea complexă, funcțională și structurală a situației generale a organismului și în adaptarea individualizată a terapiei cu diverse metode de vindecare biologice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Andrei Muresanu 29, Cluj Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close