de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

S.M.A.P.E. SRL ITALIA SUCURSALA BUCURESTI

check_circle Companie verificată
21

S.M.A.P.E. SRL ITALIA SUCURSALA BUCURESTI

check_circle Companie verificată
21

Despre

Smape este o companie italiana cu capital integral privat care si este un furnizor international pentru urmatoarele servicii:

Coiled Tubing

Azot

Pompare si stimulare

Through tubing

Servicii de pipe-line

Injectie chimica

Obiectivul companiei noastre este de a oferi servicii specializate in domeniul petrolier la nivel mondial, in conformitate cu cele mai bune practici, standarde de calitate, de siguranta si de mediu recunoscute din industrie.

Smape se angajeaza la cresterea valorii actiunilor printr-un management proactiv, etic si responsabil. Noi credem ca aceste obiective sunt atinse atunci cand targetele operationale ale clientilor nostri sunt indeplinite in totalitate si sunt in linie cu obiectivele Smape.

 

Smape is a privately owned Italian partnership  and is an international provider for the following service-lines:

Coiled Tubing
Nitrogen
Pumping and Stimulation
Through-Tubing Tools
Pipe-Line Services
Chemical Injection

The objective of our company is to provide specialised oilfield services worldwide in compliance with industry recognised best practices, standards, quality, safety and environmental requirements.

Smape is committed to enhancing shareholder value through proactive, ethical and responsible management. We believe these objectives are best achieved when our clients operating targets are met and fully inline with Smape goals.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. BUZEŞTI 75-77, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close