S.i.v.a. Tentea S.R.L.

check_circle Companie verificată

S.i.v.a. Tentea S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Hanul Țentea -Pasul Gutâi este un hotel nou, proaspăt construit. Are o capacitate de cazare de 61 de locuri, o zonă spa și wellness care momentan este compusă din 3 tipuri de saună și 2 ciubere. Are un restaurant de aproximativ 100 de locuri dispuse în două săli, o terasă cu capacitatea de aproximativ 100 de locuri și o sală de evenimente de 200 de locuri. Echipa este una ”tânără” în  plin proces de formare și creștere deoarece locația este una nouă  iar activitatea urmează să se deschidă în luna ianuarie 2021. Politica organizației este una simplă bazată pe valori precum loialitatea, onestitatea, proactivitatea și calitatea superioară a tuturor serviciilor oferite. Suntem conștienți că resursele umane sunt dintre cele mai importante, motiv pentru care, ne dorim angajați fericiți deoarece doar aceștia vor face, la rândul lor oaspeții care ne trec pragul satisfăcuți și fideli. Și pentru ca angajații noștri să fie fericiți oferim:

1. Salarizare proporțională cu experiența și pregătirea fiecăruia;

2. Premiem proactivitatea, implicarea și ideile bune;

3. Oferim decont pentru transport și în funcție de necesitate cazare pentru personal;

4. Cursuri de formare periodice;

5. Un mediu de lucru armonios , spașios, și frumos.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Alexandru Ioan Cuza, 174a, -, Borsa

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close