S.C. SLAVIA PHARM S.R.L.

check_circle Companie verificată
6

S.C. SLAVIA PHARM S.R.L.

check_circle Companie verificată
6

Despre

Slavia Pharm este o companie producatoare de medicamente fondata in anul 1997.

In anul 2006, am construit propria linie de productie, iar in 2007 aceasta a fost certificata GMP pentru FFSDO (comprimate, comprimate filmate, capsule, plicuri) si FFSSMD (geluri, crème, unguente).

Cu un portofoliu de 100 de produse, Slavia Pharm are o capacitate de productie de 12 milioane de comprimate, 100 de milioane de plicuri, 500 de milioane de capsule, 1 milion de tuburi pe an.

In cadrul procesului de productie beneficiem de echipamente moderne, iar calitatea produselor este data de un cumul de factori precum sistemul eficient de asigurare a calitatii, personalul specializat si instruit continuu si tehnologia moderna.

Compania produce medicamente de uz uman pentru administrare orala si cutanata: OTC&RX, suplimente alimentare si produse cosmetice.

Productia si vanzarea produselor Slavia Pharm respecta standardele BPF.

Extindem constant gama de produse, axandu-ne pe calitatea lor, pentru a obtine preturi competitive.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Theodor Pallady nr. 44C, 032266, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close