S.C. NOARK ELECTRIC S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

S.C. NOARK ELECTRIC S.R.L.

check_circle Companie verificată
8

Despre

Suntem o companie globală implicată în dezvoltarea, producerea și vânzarea componentelor electrotehnice și echipamente de joasă tensiune. Obiectivul nostru este să aducem pe piață produse de calitate și cu aspect funcțional.

Tehnologiile de producție cele mai moderne și ecologice sunt prioritatea noastră , la fel ca dezvoltarea constantă și căutarea unor noi soluții tehnice. Multe dintre aceste soluții sunt brevetate de noi. Suntem mândri de calitatea noastră ridicată și, datorită acestui fapt, putem oferi o garanție completă de peste 5 ani pentru toate produsele noastre.

Cu o strângere de mână fermă garantăm clienților noștri un parteneriat profesional care poate crea noi oportunități  de dezvoltare comună. Noi, la Noark am creat o companie deschisă și prietenoasă. 

Joburi

Contact

Calea Rahovei nr. 266 - 268, Corp 3, et. 1, cam. 09, sector 5 - Electromagnetica Business Park, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close