S.C. G4S Secure Solutions S.R.L.

check_circle Companie verificată
78

S.C. G4S Secure Solutions S.R.L.

check_circle Companie verificată
78

Despre

SC G4S Secure Solutions face parte din G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume. Specializați în furnizarea de servicii și soluții de securitate, G4S plc. au prezenta operationala in peste 90 de tari si au peste 540.000 de angajati.

G4S Secure Solutions este o companie specializata in furnizarea unei game complete de produse, servicii si solutii integrate de securitate - paza umana, monitorizare, interventie si sisteme electronice de supraveghere, prezenta in Romania din 1996. 

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Contact

P-ta Charles de Gaulle, nr.15, etaj 12, sector 1, Bucuresti, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close