S.C. FOERCH S.R.L.

check_circle Companie verificată
789

S.C. FOERCH S.R.L.

check_circle Companie verificată
789

Despre

Cele mai bune şanse de carieră şi sarcini antrenante pe de o parte – căi decizionale scurte şi relaţii directe între angajaţi pe de altă parte. FÖRCH vă oferă perspectivele unui concern internaţional de succes, în combinaţie cu „spiritul“ deosebit al unei intreprinderi de familie, din pătura mijlocie.

Vă caracterizează gândirea orientată spre soluţii, înţelegerea parteneriatului faţă de clienţi şi acţiunea ambiţioasă, independentă? Îndepliniţi-vă atunci la noi obiectivele dumneavoastra personale şi adăugaţi poveştii de succes FÖRCH un nou capitol.

Utilizați posibilitatea simplă și comodă de a aplica online sau trimiteţi-ne documentele dumneavoastra complete și concludente prin e-mail la adresa cariere@foerch.ro – indicând orasul pentru care aplicati.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Brasov, str. Zizinului, nr. 110, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close