Vitesco Technologies Romania S.R.L

check_circle Companie verificată
9

Vitesco Technologies Romania S.R.L

check_circle Companie verificată
9

Despre

CINE SUNTEM?
Fosta divizie Powertrain a companiei Continental funcționează sub denumirea Vitesco Technologies din octombrie 2019. Prin autonomia Vitesco Technologies, Continental reacționează la schimbările rapide de cerințe din industria automotive.
Locația din Brașov, Vitesco Technologies Romania, prezentă din 2010 pe piața locală, produce unități de alimentare cu combustibil, unități de transfer fluide AdBlue, cât și o serie de subansamble ce intră în componența acestora. Soluțiile inovatoare aduc o contribuție majoră, crescând eficiența energetică și, prin urmare, reducând emisiile de CO2 ale unei mașini.
În septembrie 2016 a fost inaugurat centrul de inginerie, unde se dezvoltă proiecte ce presupun testarea și validarea produselor, precum și activități de cercetare și dezvoltare, utilizând echipamente și tehnologie de top.
Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă, curată, eficientă și accesibilă.
Vei avea șansa să înveți și să aplici cunoștințele tale în cele mai noi proiecte din domeniul automotive, învățând și colaborând cu cei mai buni specialiști.
Ai întrebări? Apelează cu încredere 0755 105 171!

Vitesco Technologies Romania SRL
Str. Herman Oberth no. 23, 507075
Ghimbav, Brașov
România
e-mail: cv_bv@continental-corporation.com

Joburi

Social

Contact

str. Hermann Oberth nr. 23, Ghimbav

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close