S.C. CONCRET CONSTRUCT AG SRL

check_circle Companie verificată
4

S.C. CONCRET CONSTRUCT AG SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL infiintata in anul 2007, firma noastra este o societate de constructii cu capital integral privat, cu un obiect de activitate diversificat si adaptat la cerintele pietei, care consta, in principal, in executarea lucrarilor de constructii de orice tip – constructii noi, reparatii si reabilitari, extinderi si modernizari ale unor constructii deja existente, inclusiv instalatiile aferente. Societatea noastra are o experienta de 9 ani in constructii, desfasurand o activitate recunoscuta la nivel national, fiind angajata in numeroase contracte de anvergura, de investitii si antrepriza constructii executate cu succes.

Beneficiarii nostri pot fi in egala masura institutii de stat cat si investitori privati, in ambele prioritatile noastre sunt profesionalismul, calitatea, si corectitudinea in relatia cu clientii nostri si in executia lucrarilor contractate.

Joburi

Contact

CARIEREI, 38, GURA HUMORULUI SUCEAVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close