Cersanit

check_circle Companie verificată
12

Cersanit

check_circle Companie verificată
12

Despre

Cersanit Grup reprezinta una dintre cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de finisaje si echipamente pentru baie: placi ceramice, obiecte sanitare, mobilier si accesorii pentru baie, cazi si cabine de dus, combinand stilul, confortul si solutiile functionale accesibile tuturor. Cersanit este un grup din Polonia, activ pe piata interna si internationala, cu fabrici si operatiuni de business in Europa ( Polonia, Rusia, Ucraina, Germania, Lituania, Letonia, Estonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Suedia și Danemarca ).

Obiectivul principal Cersanit este dezvoltarea unei organizatii economice paneuropene puternica, care sa ii permita sa isi mentina statutul de lider pe piata accesoriilor de baie, dar si pozitia unui expert de lider in domeniul placilor ceramice pentru pereti si podele, asigurand astfel stabilitate pe termen lung.

In Romania, grupul Cersanit a intrat pe piata in anul 2006 prin preluarea companiei locale Romanceram, investind sume importante in echipamente moderne, care permit in prezent producerea a peste 1 milion de piese anual doar in fabrica din Roman. La nivel national, Cersanit detine o unitate de productie de obiecte sanitare si teracota la Roman, o platforma logistica in Margineni (Bacau) - platforma de unde sunt servisati clientii companiei din tara si din regiune si un punct de lucru in Voluntari (Ilfov) de unde sunt coordonate operatiunile de marketing, vanzare si distributie din tara si in tarile din Europa de Sud ( Bulgaria, Romania, Ungaria, Balcani ).

Cersanit se caracterizeaza ca find o companie simpla, inovatoare si moderna, cu oameni ambitiosi in actiunile lor si mereu pregatiti pentru schimbari. Actionand intr-o lume in continua schimbare, compania este una matura, responsabila si preocupata de viitor.

Daca esti o persoana muncitoare, ambitioasa, cu spirit de echipa si iti doresti sa faci parte dintr-o companie inovatoare, atunci Cersanit este cel mai potrivit loc pentru tine!

Te asteptam sa ne cunoastem!

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa www.cersanit.ro

Adresa: Al. Plopilor, nr.10, Roman, Neamt;

Contact: 0372-334817; bru@cersanit.com

Joburi

Contact

str. Aleea Plopilor, nr. 10, ROMAN,Neamt

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close