S.C. BLACK SEA SERVICES S.R.L

check_circle Companie verificată
2

S.C. BLACK SEA SERVICES S.R.L

check_circle Companie verificată
2

Despre

BLACK SEA SERVICES este una dintre principalele companii din Constanta care ofera servicii de remorcare, ancorare si servicii conexe pentru toate navele care solicita porturi romanesti de la Marea Neagra.              

Începând cu al cincilea an de existență, Compania noastră s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru toți cei implicați în activități de transport maritim - proprietari de nave, operatori de navă, agenți sau autorități.              

Cu peste 100 de angajați dedicați, BLACK SEA SERVICES investește în încredere, profesionalism și competență, precum și în echipamente și instruire mai bună a întregului personal, pentru un singur motiv - să fie mai buni decât ne așteptam clienții noștri.
 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Incinta Port , Dana 15 , Cladire Romtrans , Cam 3-4, Constanta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close