S.C. ASTORMUELLER SRL

check_circle Companie verificată

S.C. ASTORMUELLER SRL

check_circle Companie verificată

Despre

 

AstorMueller Group, cu sediul central în oraşul elveţian Hünenberg şi birouri în Germania, România, India şi China, deţine licenţa pentru marca de pantofi bugatti si Daniel Hechter.

Stilul modern dar în acelaşi timp clasic al pantofilor bugatti asigură succesul brand-ului înca din 1978.

In 2009 incepe dezvoltarea colectiei bugatti pentru femei avand o crestere anuala de peste 30% pe acest segment iar in 2017 s-a lansat colectia bugatti  pe segmentul sport.

În prezent brand-ul bugatti beneficiează de un succes internaţional datorită calitaţii combinate cu confort, pantofii fiind comercializaţi în peste 35 de ţări avand 4 magazine monobrand in Cluj Napoca, Riga, Tallinn, Sankt Petersburg si peste 125 de shop-in-shop pentru bugatti shoes.

 

Pentru mai multe detalii despre companie puteţi vizita pagina: http://www.bugatti-shoes.com/

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Eurobusiness Parc, Sos. Borsului, Str. Gen. Gheorghe Mardarescu, Nr.7, Oradea

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close