S&T Romania

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S&T Romania este unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii IT de pe piaţa locală.

În cei peste 20 ani de activitate locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, precum şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA.

Compania se adresează în special clienţilor din firmele medii și mari din domeniile producţiei industriale, telecomunicaţiilor, administraţie publică şi comerţ, precum şi furnizorilor de servicii financiare și companiilor de utilităţi.

Echipa S&T se remarcă printr-o înaltă calificare, ce îmbină instruirea cu experienţa practică și cunostinţele aprofundate, atât tehnice cât și de business. Unul dintre atuurile noastre îI reprezintă înţelegerea profundă a complexităţii pe care o presupun designul și livrarea unor proiecte IT eficiente.

S&T Romania este conştientă de faptul că singura cale spre progres este calitatea. De aceea acordăm o atenţie deosebită calităţii, depăşind solicitările clienţilor prin oferta noastră bazată pe produse de calitate superioară, achiziţionate de la producători IT de renume, precum și prin serviciile profesionale asigurate.

Principalul element ce stă la baza abilităţii S&T Romania de a oferi cele mai potrivite soluţii și servicii IT este sistemul de management al calităţii implementat în cadrul companiei.

S&T România este membră a S&T AG, unul dintre cei mai importanti furnizori de consultanţă IT, outsourcing, integrare de sistem, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est.