ROMSALES DISTRIBUTION SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei


Romsales Distribution este o companie specializata in oferirea de solutii complete de igiena si protectie pentru diverse domenii de activitate.


Scopul nostru este acela de a asigura clientilor nostri produse de o calitate ireprosabila si de a ajuta la mentinerea unor standarde inalte in aria unde acestia isi desfasoara activitatea.


Raspundem tuturor cerintelor in domeniul igienei si protectiei profesionale, nu doar prin oferirea unor produse, ci si prin dezvoltarea de solutii si metode adaptate nevoilor clientilor nostri.


Colaborarile cu firme reprezentative din acest domeniu, cat si experienta acumulata pana in prezent reprezinta dovada unei munci sustinute de perfectionare si incredere in tot ceea ce intreprindem zilnic pentru clientii nostri
 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.