ROMSA ACCESS SYSTEMS

check_circle Companie verificată

ROMSA ACCESS SYSTEMS

check_circle Companie verificată

Despre

Prezentare Romsa

În cei 20 de ani de activitate, Romsa a furnizat in Romania peste 1000 de sisteme de control acces. Suntem specializați pe control acces și pontaj iar pe parcursul timpului am stabilit parteneriate solide cu firme de renume în domeniu. Colaborarea noastră cu Impro Technologies, un fabricant de sisteme de control acces cu o excelentă reputație internațională, este deosebit de strânsă. Jarrison Systems oferă o aplicație de pontaj care se integrează cu sistemele Impro. Romsa este distribuitor unic în România pentru aceste brand-uri.

Oferta noastră se adreseaza firmelor proiectante și instalatoare de sisteme de securitate. Prin cele doua firme, în Africa de Sud și București, ne situăm aproape atat de furnizorii, cât și de clienții noștri. Colaborarea directă cu Impro și Jarrison ne conferă o poziție unică pe piață prin care garantăm clienților noștri găsirea celor mai bune soluții și rezolvarea operativă a oricăror probleme.

Control acces

Fie că este vorba de una sau sute de uși, de unul sau sute de obiective controlate centralizat, de acces cu card, biometric sau vehicule, noi va oferim o soluție de control acces care să raspundă celor mai exigente cerințe. Impro are  30 de ani experiență în proiectarea și fabricația sistemelor de control acces. Produsele Impro se remarcă prin inovație, performanță și calitate.

Pontaj

Pontajul personalului constitue o componentă esențială în managementul oricărei organizații. Aplicația de pontaj Jarrison Time se integrează cu sistemele Impro furnizând o soluție completă de acces-pontaj. Jarrison Systems este specializată pe aplicații de pontaj cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Tehnologie

Produsele noastre încorporează ultimele tehnologii hardware și software. Acestea contribuie la performanțe ridicate, funcționalitate complexa și flexibilitate în utilizare. Preocuparea continuă pentru implementarea unor noi funcții și integrarea cu alte aplicații constituie o garanție în timp a investiției clientului. Folosind ultimele dezvoltari WEB, beneficiarul poate accesa sistemul de pe orice dispozitiv mobil, oriunde s-ar afla.

Suport

Având în vedere complexitatea și evoluția rapidă a sistemelor de control acces, Romsa pune un accent special pe suportul tehnic și trainingul oferit clienților săi.

Misiune

Misiunea Romsa este de a oferi cu profesionalism și integritate produse de inaltă performanță și calitate, susținute de un excelent suport tehnic.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Aleea Textilistilor, Nr. 3, Bl MY, AP 6, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close