ROCREDIT IFN SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Oferim oportunități de carieră, potrivite planurilor tale de viitor și compatibile cu experiența ta din trecut. Dar hai mai întâi să îți spunem ce înțelegem noi prin carieră profesională în RoCredit. În momentul în care intri în echipa noastră, fii pregătit și deschis pentru dezvoltare continuă. Indiferent de postul ocupat, vei acumula EXPERIENȚĂ și EXPERIENȚE, iar suma acestora te vor transforma ca om. Cariera profesională este de fapt efectul a cine devii tu în această perioadă. 

 

RoCredit este cel mai finanțat IFN din România și avem cel mai bun rating acordat de Microfinanza (B+). Cu o prezență de 15 ani pe piața serviciilor financiare din România, oferim soluții rapide de finanțare pentru microîntreprinderi și prin echipa valoroasă dedicată nevoilor clienților noștri contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri din România.  

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.