ROCONNECT PERSONAL SRL

5

ROCONNECT PERSONAL SRL

5

Despre

Compania noastra este membra a grupului RoConnect, un nume cu o indelungata traditie in consilierea investitorilor straini si in dezvoltarea de proiecte investitionale in Romania.

Companiile din cadrul grupului RoConnect ofera servicii de consultanta in domeniul dezvoltarii afacerilor, consultanta juridica si financiara, servicii de contabilitate si secretariat, servicii de recrutare personal.

Suntem specializati de asemenea in dezvoltarea de parteneriate intre companii din Germania, Austria si Elvetia si tari din Europa de Est.

Am realizat impreuna cu clientii nostrii proiecte interesante in diferite domenii cum ar fi infrastructura, resurse regenerabile, industrie si agricultura.

RoConnect Personal este specializata in recrutarea de personal pentru clientii nostri din tara si din strainatate. Oferim joburi in diferite domenii de activitate, cerem si oferim seriozitate si profesionalism.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. JOHANNES HONTERUS 37, Medias SIBIU