Robertt Metal Design S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ROBERTT este o companie românească, ce activează în domeniul construcției și întreținerii utilajelor din industria cartonului ondulat. Activitatea este împărțită in trei direcții: proiectare si construcție de utilaje si echipamente, prestarea de servicii (instalări, relocări, mentenanță) pentru firmele care activează in domeniul ambalajelor din carton ondulat, proiectarea si execuția de piese de schimb pentru utilajele din industria cartonului ondulat.

Sediul companiei este în București, unde se desfășoară activitățile de proiectare și construcție a utilajelor și pieselor de schimb. Echipa Robertt este formată din oameni cu o vastă experiență în industria cartonului ondulat, acumulată în cadrul unor mari companii de profil.
Utilajele concepute și construite în cadrul companiei se adresează pieței locale și internaționale, iar serviciile de întreținere se adresează în special companiilor din România.
Deținem o experiență bogată în industria cartonului ondulat, acumulată în cadrul unor mari companii de profil, avem colaboratori cu înalte calificări în domeniu, lucrăm cu furnizori de cea mai bună calitate, ceea ce ne recomandă pentru a ne alege ca partener.

Ținând cont de experiența, calificarea personalului, rezultatele proiectelor anterioare, și nu în ultimul rând, avantajele financiare pe care le puteți obține, considerăm ca o colaborare nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi.
Misiunea noastră constă în îmbunătățirea continuă în cadrul companiei. Investim în dezvoltare, organizare, implementare și conștientizare cât și în înțelegerea nevoilor clienților noștri creând astfel premizele unei colaborări de lungă durată prin alegerea de soluții optime în procesul de producție, dezvoltare de noi produse pentru satisfacerea nevoilor de îmbunătățire a procesului de producție și operații service de înaltă calitate.
 

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.