Reteaua Info-Sanatate

Reteaua Info-Sanatate

Despre

RETEAUA INFO-SANATATE este cea mai extinsa retea nationala de informare si promovare in 250 de locatii in peste 60 de orase din tara.

In cadrul retelei se distribuie setul de reviste gratuite Info-Sanatate, Ziarul Info-Sanatate pentru medici si materiale (fluturasi, pliante) din domeniul medical si educational, destinate publicului larg. Toate publicatiile si materialele informative distribuite sunt gratuite!

Setul de reviste are un tiraj de 80-100.000 exemplare pe luna, cel mai mare tiraj auditat de BRAT pentru revistele de sanatate.

Detalii la www.info-sanatate.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bucuresti, Casa Presei Libere nr. 1, Corp C1, Et. 3, Cam. 311-313, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close