RED PIXIE DESIGN S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

MindHub este un proiect internațional, fiind primul club inovator de programare pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, a cărui misiune este de a cultiva aptitudinile copiilor în domeniul IT și de a-i ajuta să dezvolte o gândire polivalentă, pregătindu-i astfel pentru viitor.

 

Știm deja că IT-ul este una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din ultimii 10-15 ani, în special în România. Astfel, alfabetizarea digitală devine una dintre abilitățile de bază ale secolului 21, cu o importanţă la fel de mare ca și cititul, scrisul și matematica.

 

La MindHub Constanța, ne-am angajat să creăm o nouă generație, ce deține toate skill-urile necesare secolului 21. Prin intermediul programei noastre inovatoare și interactive, cei mici învață să își creeze propriile jocuri pe calculator, animații, aplicații și să programeze roboți, într-un mod distractiv, prin joacă. Iar astfel nu numai că dobândesc abilități precum gândirea algoritmică, logică și analitică, lucrul în echipă, dar le este dezvoltată și creativitatea și încredea în sine.

Joburi