RECONDI

check_circle Companie verificată

RECONDI

check_circle Companie verificată

Despre

Fondata in anul 1993, societatea RECONDI a desfasurat activitati la sediul social aflat in Brasov str. Mihai Viteazu nr 132 activitati legate de domeniul importului si comertului de echipamente pentru automatizari industriale, in special a echipamentelor pentru instalatii de abur. Paralel cu activitatile mentionate mai sus, societatea noastra a dezvoltat un compartiment de proiectare si executie automatizari industriale pentru aplicatii de genul: bucle de reglaj temperatura, bucle reglaj presiune, contorizari debite, etc
Anul 2005 reprezinta inceputul unei noi colaborari cu compania producatoare GRUNDFOS Danemarca, unul dintre cei mai renumiti producatori europeni de pompe industriale, grupuri de pompare si hidrofoare, firma noastra devenind importator si distribuitor GRUNDFOS pe piata romaneasca.Insa ceea ce confera societatii viziunea de dincolo de necesitatea comertului cu produse, este infiintarea unui punct de service autorizat pentru pompe si echipament GRUNDFOS - unic pe piata din Brasov, achizitionand in 2006 un stand de probe pentru echipamentul Grundfos.
Avand ca target satisfactia atat a clientilor cat si a colaboratorilor, profesionalism si calitate europene, conditii economice cat mai rezonabile, societatea noastra intentioneaza sa dezvolte departamentul de ofertare pompe GRUNDFOS, adresandu-se in mod special unitatilor de productie din cadrul industriei alimentare, industriei contructoare de masini, industrei farmaceutice, cosmetice, textile, prelucrarii metalelor, sisteme de irigatii si de epurare a apei uzate etc. si nu in ultimul rand unitatilor private a caror nevoi apeleaza la specialistii nostri.
Ca referinte, firma RECONDI a colaborat cu societati industriale cum ar fi: Fabrica de bere "URSUS BREWERIES", compania de cosmetice" COLGATE PALMOLIVE ROMANIA", fabrica de medicamente "EUROPHARM", fabrica de ulei "ULEROM SA" Vaslui, fabrica de lapte praf "Industrializarea Laptelui Harghita" de la Remetea, societatea "ROMAN SA" Brasov, fabrica de ciocolata "KRAFT FOOS ROMANIA" din Brasov. De asemenea, firma noastra se numara printre clientii unor mari companii ca Schmidt Armaturen (Austria), Ari Armaturen (Germania), Ebro Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Thermador Franta, Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) si alti producatori de talie europeana.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Zizinului, Nr. 110, BRASOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close