Real Estate Management Solutions

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

La baza brandului REMS sta un cuvant simplu care ne definitiveaza, ECHIPA! O echipa tanara, unita, orientata spre succes, iar cheia succesului o reprezinta seriozitatea, promptitudinea si experienta de care dam dovada. In cei aproape 7 ani de cand activam pe piata Clujana putem sa discutam despre sute  de tranzactii finalizate la nivel  de companie, avand ca si clienti renumite companii nationale, internatioanale si nu in ultimul rand persoane fizice. Nivelul de expertiza al agentilor REMS, desi destul de larg, este foarte atent distribuit astfel incat, indiferent de care este cererea unui client, chiar daca e vorba de un apartament de cumparat intr-o anumita zona din Cluj sau relocarea unei companii multinationale sa ai intotdeauna la indemana un profesionist, gata sa iti vina in ajutor cu solutii. Specializarea pe departamente si training-ul continuu ne asigura succesul pe o piata extrem de concurentiala. Daca esti interesat sa realizezi o cariera in domeniul Imobiliar, te asteptam in Echipa REMS!

Media
Film prezentare REMS

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.