RCC GROUP S.A.

check_circle Companie verificată

RCC GROUP S.A.

check_circle Companie verificată

Despre

Real Construction Companies Group S.A. este un real estate developer specializat in dezvoltarea de proiecte rezidentiale. Toate activitatile specifice unui dezvoltator imobiliar sunt integrate, societatea beneficiind de propriul departament de achizitie terenuri, arhitectura si proiectare, executie a lucrarilor de constructie, marketing si vanzari directe catre clientul final.
Real Construction Companies Group S.A. Este cunoscut pe piata imobiliara pentru promptitudinea dovedita odata cu finalizarea primului sau proiect rezidential Jupiter in septembrie 2007. Alte trei proiecte situate in zona Voluntari sunt in curs de desfasurare ridicand portofoliul de apartamente realizate la impresionantul numar de 800.
Pentru a materializa obiectivele noastre oferim oportunitati specialistilor in toate aceste activitati integrate de a se alatura echipei noastre si de a-si afirma cunostintele intr-un domeniu complex.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Mircea Eliade, nr. 36, sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close