R.C.A. - Retele de Comunicatii Avansate SRL

check_circle Companie verificată
6

R.C.A. - Retele de Comunicatii Avansate SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

    Planurile de infiintare a companiei au fost conturate in 1998. Este momentul in care piata de telecomunicatii din Romania cunoaste o crestere importanta. Datorita dezvoltarii operatorilor de telefonie mobila GSM, segmentul de piata de servicii adresate acestora a luat o tot mai mare amploare. Fondatorii RCA au incercat sa raspunda noilor cereri si provocari din domeniu prin dezvoltarea serviciilor de implementare, comisionare si integrare a elementelor de retea de telefonie folosind standarde de comunicatii diferite (GSM, UMTS, CDMA), adresate operatorilor de profil din Romania.

Dupa doi ani de ajustari permanente, RCA consemneaza prima realizare majora: semnarea unui contract cadru cu operatorul de telefonie mobila Connex-Vodafone, in paralel cu derularea programului de training certificat pentru echipamentele Ericsson.

Astazi RCA are in portofoliul sau o gama de servicii complete (atat stand-alone, cat si solutii la cheie). De asemenea, competentele tot mai vaste au permis companiei sa lucreze cu producatori renumiti de echipamente de telecomunicatii, precum Ericsson, Sagem, Harris, Siemens, Alcatel, Nortel, NEC, CISCO, Nera etc.

Aceste contracte au plasat compania pe un trend ascendent si au diferentiat-o fata de alti competitori. Dar cel mai important aspect este ca RCA a putut raspunde cererii clientelei sale de a oferi servicii complete in conditiile aparitiei retelelor moderne de comunicatii, construite si dezvoltate in arhitectura multivendor.

Solutiile tehnice noi si gama de servicii adaptate mereu nevoilor clientilor sunt principalele noastre atuuri. Aceasta dinamica interna a firmei a transformat-o, intr-un timp relativ scurt de la infiintare intr-un partner de incredere al companiilor de telecomunicatii, atat din tara cat si de peste hotare.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

corespondenta: str.Preciziei, nr.1, PBC, tronson.2, etj.4 sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close